XClusive Match


Weeldestraat 31/1-1 2381 Weelde
0489 454911 Klik om te bellen

Over XClusive Match

Vind de Perfecte Liefde met XClusive Match

Van Singles gelukkige koppels maken, is de Kroon op het werk van Matchaker Margriet Verhulst. Met haar Relatiebureau XClusive Match helpt Margriet Singles om een geschikte levenspartner te vinden.

´Singles benaderen ons met vragen over hun liefdesleven, relaties of het Single zijn. We gaan dan samen op zoek naar de perfecte match.  Respectvol daten in een virtueel tijdperk is niet eenvoudig. Na een kennismakingsgesprek leg ik samen met de Single alle puzzelstukjes samen tot we het ideale plaatje hebben. Ik stel met regelmaat kandidaten aan elkaar voor en volg alles nauwkeurig op. Als Kleur- Stijl- & Imago Styliste kan ik ook helpen met iemands persoonlijke uitstraling, want een eerste indruk maak je maar één keer. Kortom: Ik doe al het mogelijke om de persoonlijke succeskans te vergroten´.

Elke kandidaat krijgt eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek met bedenktijd en wordt intensief ondersteund in het traject. Tussentijds zijn er evaluatie momentjes. Margriet schrijft ook liefdescolumns voor bekende magazines.

De werkwijze is eerlijk en transparant, dus je hangt als lid niet vast aan een lang lidmaatschap. 

Voor méér  info over werkwijze en bemiddeling, kijk op www.xclusivematch.eu of bel 06 51286166 (NL) of 0489 454911 (B). WELKOM!

Foto's

Soort bedrijf

Huwelijksbemiddeling

Onze locatie

Logo XClusive Match

XClusive Match

XClusive Match


Weeldestraat 31/1-1 2381 Weelde
0489 454911 Klik om te bellen