De Gendt letters rent


Bosdorp 68c 9190 Stekene
0484605828 Klik om te bellen

Over De Gendt letters rent

MAAK KENNIS MET ONS BEDRIJF

Feesten en plezier maken, het mag met toeters en bellen. En ook wij van De Gendt Letters Rent in Stekene willen een duit in het zakje doen. Ons bedrijf is namelijk gespecialiseerd in de inkleding van feesten.

Hoe we dat doen? Door de verhuur van grote lichtgevende letters en cijfers die het feestvarken in the picture zetten. Én van photobooths die dolle pret garanderen en je gasten een leuk aandenken aan het evenement bezorgen.

Unieke Service

Onze service is uniek in België want wij verhuren onze eigen creaties en staan open voor elke vraag. Een aparte wens of boodschap? We stellen alles in het werk om aan je vraag tegemoet te komen. Bovendien verhuren wij ons feestmateriaal zowel aan particulieren als aan bedrijven. Een verjaardagsfeest of een huwelijk, een personeelsfeest of een klantenevent … Het maakt niet uit, wij zijn van de partij in heel België maar vooral in Oost-Vlaanderen en Antwerpen.

EEN PRIVÉFEESTJE OF BUSINESS EVENT OPLUISTEREN?
Doe het met de lichtgevende letters en photobooths van de gendt letters rent uit stekene. bel of mail ons voor meer info en reservatie!

Schitterende lichtletters, lichtcijfers én photobooths te huur bij de gendt letters rent in stekene

Foto's

Soort bedrijf

Decoratie
Entertainment

Onze locatie

De Gendt letters rent


Bosdorp 68c 9190 Stekene
0484605828 Klik om te bellen