sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Diestsesteenweg 44 44
    3010 Leuven
  • 0468005062

Lumevisual

Waarom is Lumevisual de beste keuze voor jou?

Op een spontane en natuurlijke manier speciale momenten vastleggen die jij nooit wilt vergeten, dat is onze missie. Onze aanpak is natuurlijk en ontspannen. Dit wil zeggen dat wij gaan voor een minimum aan poseren en geregisseerde shots.

Meer over Lumevisual:

Lumevisual is een jong, creatief en team bestaande uit Marthe en Maarten. Wij houden er van om jullie prachtige verhalen te vertalen naar adembenemende beelden.

Wat kan Lumevisual je bieden?

Wij bieden trouw film en foto reportages aan. Onze stijl van foto’s en film te maken is ontspannen, onopvallend, niet over-geposeerd en niet artificieel. Wij blijven graag op de achtergrond en volgen jullie op een journalistieke manier. Ons kleurgebruik kun je als traditioneel, tijdloos omschrijven.

Wie gingen je voor?

Wij bieden onze diensten aan over België en Nederland vooral. Op aanvraag doen wij ook huwelijken in het buitenland. Om elkaar wat te leren kennen, plannen we altijd eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek in. Wij horen dan graag wat de wensen zijn naar de grote dag toe en kijken samen hoe wij deze een realiteit kunnen maken.


Foto's van LumevisualLumevisual in het kort

Soort bedrijf

  • Fotograaf
  • Videograaf